peipponen_netti-147

Nettisivumme uudistuivat!

Haluamme tarjota asiakkaillemme ennen kaikkea täsmällisiä kuljetuspalveluita, mutta mielestämme myös tilausten tekemisen tulisi olla helppoa ja vaivatonta. Jotta kuljetustilausten tekeminen sujuisi entistäkin vaivattomammin, olemme uudistaneet nettisivumme sekä kuljetusten tilauslomakkeen.

Uusi tilauslomake toimii yhtä kätevästi myös kännykällä ja tabletilla. Voit tehdä kuljetustilauksia ajasta ja paikasta riippumatta. Voit valita tarpeidesi mukaan kuljetuksellesi lisäpalveluita! Haluatko, että varmistamme vastaanottajalta toimitusajankohdan? Onko lähetyksessäsi helposti rikkoutuvia tavaroita! Onnistuu! Hoidamme kuljetuksen aina toiveidesi mukaan.

Oletko epävarma osoitteen oikeellisuudesta? Lomake tarkistaa aina osoitteen Google mapsistä ja ehdottaa oikeaa postinumeroa ja toimipaikkaa. Mikäli lähetyksesi sisältää useampia pakkauslajeja kuten vaikkapa kolleja ja lavoja voit syöttää kullekin pakkaukselle omat tiedot. Usein myös kevyt paketti voi viedä paljon tilaa, syötä tällöin lähetykselle tilavuus!

Suhtaudumme tietoturvaan vakavasti ja käsittelemme henkilötietoja sekä yrityksen tietoja luottamuksellisesti. Käyttämämme uudet työkalut ottavat tietosuoja-asetuksen huomioon. Lähetämme aina tilauksestasi tilausvahvistuksen lähettäjän sähköpostiosoitteeseen. Vahvistus sisältää myös linkit rahtikirjaan sekä kollitarroihin. Näin merkitset kaikki lähetyksen pakkaukset helposti!

Vanhat käyttäjät ovat saaneet sähköpostilla linkin, jolla vaihtaa salasana uuteen. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkasta myös roskaposti-kansio tai tilaa uusi salasana tästä.

Mikäli tilauslomakkeen käyttöönotossa ilmenee ongelmia, ota yhteys Karoliina Ojalaan: puh. 040 749 6266.

Tilaa kuljetus

Netistä kuljetuksen voi tilata vain sopimusasiakkaamme.
Mikäli et vielä ole asiakkaamme, rekisteröidy niin soitamme sinulle ja kerro kuljetustarpeistasi!