peipponen_netti-142

Etsimme joukkoomme uusia kuljettajia

Kuljetus Peipponen on nopeaan ja aikataulutettuun pakettiliikenteeseen erikoistunut perheyritys. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa ja yli 30 paketti- ja kuorma-autoa kattavat päivittäin koko Länsi-Suomen alueen. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset kuriiriyritykset kuin paikalliset pienyrityksetkin. Terminaalimme sijaitsee Turun Urusvuoressa, lentokentän läheisyydessä. Monipuoliset varastointipalvelut täydentävät logistiikkapalveluitamme.

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä, tarkkoja, reippaan asenteen omaavia ja ripeitä paketti- ja kuorma-autonkuljettajia täysiaikaisiin työsuhteisiin sekä ”extrakuljettajia” keikkaluontoisiin tehtäviin. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta, asiakaspalvelutehtävistä sekä perustason tietotekniikkataitoja (älypuhelinsovellukset/skannerit). Lisäksi kuorma-autonkuljettajilla tulee olla C-kortti ja voimassaoleva ammattipätevyys.  ADR-lupa ja muut kuljetusalan koulutukset katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan jakeluautonkuljettajan tehtävissä mukavassa työporukassa. Noudatamme kuorma-autoalan työehtosopimusta. ”Extrakuljettajan” työ sopii loistavasti opiskelijoille tai vaikkapa auton ratissa viihtyville senioreille.

Hae työpaikkaa täyttämällä rekrytointilomake!

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Tapio Pinomäki puh. 0400902050

Tilaa kuljetus

Netistä kuljetuksen voi tilata vain sopimusasiakkaamme.
Mikäli et vielä ole asiakkaamme, rekisteröidy niin soitamme sinulle ja kerro kuljetustarpeistasi!